Lašišos vėrinukai

Lašišos vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, filė, 1 kilogramas
  • Sezamų aliejus, 0.5 stiklinės
  • Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Sezamas, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, ryžių, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, trintas, 2 skiltelės
  • Imbieras, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.

  2. Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai