Lašišos vėrinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, filė, 1 kilogramas
- Sezamų aliejus, 0.5 stiklinės
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Sezamas, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, ryžių, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, trintas, 2 skiltelės
- Imbieras, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai