Lauko čili sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, apytikriai, 500 mililitrų
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Konservuotos pupelės, baltos ir spalvotos, 2 skardinės
- Saldi raudonoji paprika, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, su džiovintais pomidorais, 100 gramų
- Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
- Salierai, stiebas, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, maža, 1 vienetas
- Žalumynai, krapai ir petražolės, smulkinti, 1 saujelė
- Česnakas, smulkintas, 1 skiltelė
- Penkių pipirų mišinys, 1 žiupsnelis
- Malti lauro lapai, 2 žiupsneliai
- Džiovintas bazilikas, 2 žiupsneliai
- Sviestas, ar aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą, kartu su smulkintu česnaku, svogūnu, druska ir prieskoniais apkepti ant sviesto ar aliejaus.
Paprikas, saliero stiebą susmulkint ir kartu su žalumynais taip pat apkepti su aliejumi.
Abu šiuos troškinius supilti į apie 500 g. vandens, suberti pupeles, sudėti pomidorų padažą ir virti lauke ant ugnies apie 30 min.
» Rašyti komentarą