Lavašo lietiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lavašas, 500 gramų
- Žuvies filė, 500 gramų
- Grybai, švieži ar sūdyti, 1 stiklinė
- Sviestas, 70 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Rapsų aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai