Lavašo lietiniai

Lavašo lietiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lavašas, 500 gramų
  • Žuvies filė, 500 gramų
  • Grybai, švieži ar sūdyti, 1 stiklinė
  • Sviestas, 70 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Rapsų aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.

  2. Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.

  3. Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai