Lavašo suktinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lavašas, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lydytas sūris, tepamas, indelis, 1 vienetas
- Vištienos filė, krūtinėlė, lengvai parūkyta, 150 gramų
- Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu. Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną. Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais. Skanūs tiek šalti, tiek šilti :) Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-04 20:02
pats jei nori daryt lavasa,tj tik miltu ir vandens reikia,dar druskos. Padarai tesla iskocioji plonai ir keptuvei pakepi ikaitintoj be jokio aliejaus ar tauku.tesla turi but kieta ir plonai lb iskociot reike
2010-05-16 15:31
2010-02-01 20:42
AČIU RAMŪNEI....
2010-02-01 19:13
vienas paketis sausų mielių
2 stiklinės šilto vandens
1 šaukštelis cukraus
2-1/2 šaukštai alyvų aliejaus
3-1/4 stiklinės miltų
padarom tešlą iš visko , leidžiam pakilti aliejuje išteptame inde. Labai plonai iškočiojame, supjaustome kvadratais, juos patepame vandeniu, subadome šakute ir kepame 200-220 lapisnių orkaitėje ant kepimo popieriaus apie 20 min.
2 stiklinės šilto vandens
1 šaukštelis cukraus
2-1/2 šaukštai alyvų aliejaus
3-1/4 stiklinės miltų
padarom tešlą iš visko , leidžiam pakilti aliejuje išteptame inde. Labai plonai iškočiojame, supjaustome kvadratais, juos patepame vandeniu, subadome šakute ir kepame 200-220 lapisnių orkaitėje ant kepimo popieriaus apie 20 min.
2011-01-05 09:52