Lazanija su moliūgais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, 800 gramų
- Pomidorai, džiovinti, aliejuje, 10 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Sultinys, 200 mililitrų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 250 mililitrų
- Lakštiniai makaronai, 500 gramų
- Sūris, tarkuotas, 300 gramų
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Muskatas
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite 2 šaukštus sviesto ir jame pakepinkite kubeliais supjaustytus moliūgus, pomidorus, svogūnus ir česnakus, paskui supilkite pusę sultinio, užvirinkite ir virkite apie 5 min.
Lazanijos padažui ištirpintame svieste paskrudinkite miltus, kuriuos praskieskite pienu ir nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies apie 10 min., pagardinkite prieskoniais.
Į lazanijai skirtą formą dėkite sluoksniais lazanijos lakštus, daržoves, vis palaistydami padažu. Viršutinis sluoksnis – lazanijos lakštas. Ant viršaus supilkite visą likusį padažą, sultinį, apibarstykite muskato riešutu bei tarkuotu sūriu ir kepkite 30 min. 200 °C orkaitėje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-18 09:05