Lazanija su moliūgais

Lazanija su moliūgais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 800 gramų
  • Pomidorai, džiovinti, aliejuje, 10 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Sultinys, 200 mililitrų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Lakštiniai makaronai, 500 gramų
  • Sūris, tarkuotas, 300 gramų
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Muskatas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite 2 šaukštus sviesto ir jame pakepinkite kubeliais supjaustytus moliūgus, pomidorus, svogūnus ir česnakus, paskui supilkite pusę sultinio, užvirinkite ir virkite apie 5 min.

Lazanijos padažui ištirpintame svieste paskrudinkite miltus, kuriuos praskieskite pienu ir nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies apie 10 min., pagardinkite prieskoniais.

Į lazanijai skirtą formą dėkite sluoksniais lazanijos lakštus, daržoves, vis palaistydami padažu. Viršutinis sluoksnis – lazanijos lakštas. Ant viršaus supilkite visą likusį padažą, sultinį, apibarstykite muskato riešutu bei tarkuotu sūriu ir kepkite 30 min. 200 °C orkaitėje.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
airoda
2014-01-18 09:05
Kaip skanu