Lazanija su vištiena

Lazanija su vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lazanija, (1 pakuotė lazanijos lakštų) , 250 gramų
  • Vištiena, virta, 300 gramų
  • Žalumynai, (smulkiai sukapotų petražolių ir krapų)
  • Sūris, ermentinis, 300 gramų
Padažui:
  • Grietinė, 200 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kečupas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir supilame į puodą bei užviriname.

  2. Imam kvadrato formos indą ir pradedam sluoksniuoti lazaniją. Į indą įpilame kelis samčius padažo, sudedam pirmą sluoksnį lazanijos. Pabarstome žalumynais, sudedam dalį vištienos. Užpilame 2-3 samčius padažo. Dedam antrą sluoksnį lazanijos. Vėl dedam žalumynus, vištieną, padažą. Taip sluoksniuojame pagal jūsų norima sluoksnių kiekį. Sluoksniuoti lazaniją užbaigiame lazanijos sluoksniu ir užpilus likusį padažą. Viršų apibarstome sutarkuotu sūrių. Kepam 220 ° temp. orkaitėje 35 - 40 min.

  3. Būtina sąlyga: Sluoksniuojant lazaniją , lazanijos lakštus dėti: vieną išilgai, kitą skersai. Tai būtina, kad jūsų lazanija nesubyrėtų ir laikytų formą. Negailėkite padažo, atminkite, kad lazanija tai makaronai ir kad ji būtų minkšta ir sultinga, padažo turi būti nemažai. Juk makaronai turi išvirti kepimo procese. Iškeptą lazaniją išimkite iš orkaitės ir apklokite rankšluosčiu. Tegul pastovi apie valandą laiko. Tuomet susigers visas padažas, ji išbrinks, bus skanesnė ir ją bus paprasčiau supjaustyti.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą