Ledai su migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Migdolai, 200 gramų
- Vanduo, 0.5 litro
- Cukrus, rudasis, 100 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Cukrus, rudasis, 100 mililitrų
- Sirupas, 100 mililitrų
- Juodasis šokoladas, 200 gramų
- Sviestas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100 g rudojo cukraus, įpilkite 0,5 l vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200 g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250 ml grietinėlės, 100 ml cukraus, 100 ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200 g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto, maišykite, kol taps vientisa.
Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai