Ledų desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, neriebus, 100 mililitrų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Kakava, milteliai, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 15 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Paimkite nedidelį puodą ir supilkite į jį šaltą vandenį (stiklinė vandens), tada pilkite želatiną ir palaukite trisdešimt minučių. Želatina turi brinkti.
Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.
Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.
Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.
Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-08 19:27
na taip,apie varske ,ingredientuose nebuvo pamineta
2015-09-02 14:53
Kiek dėt varškės? 100 g užteks?