Ledų desertas

Ledų desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, neriebus, 100 mililitrų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kakava, milteliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 15 gramų
Gaminimo instrukcija:

Paimkite nedidelį puodą ir supilkite į jį šaltą vandenį (stiklinė vandens), tada pilkite želatiną ir palaukite trisdešimt minučių. Želatina turi brinkti.

Supilkite į pabrinkusią želatiną pieno, tada įdėtkite kakavos miltelių ir medaus. Padėkite puodą ant mažos ugnies , kol mišinys iki kakavos miltelių visiškai ištirps, tačiau neužvirkite. Kad šokoladas nebūtų kartus, galite pridėti šiek tiek daugiau medaus.

Įdėkite į puodą paruoštą želatiną ir sumaišykite su varške.

Vėliau gautą masę sudėti į maišytuvą ir plakti iki vientisos masės.

Viską supilkite į ledų ar desertų indelius (formeles) ir padėkite į šaldytuvą kažkur dviems valandoms (geriausia jei paliksite per nakt).

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tigra
2015-09-02 14:53
Čia kam ta želatina, kad geriau sustingtų?
Kiek dėt varškės? 100 g užteks?
nijole
2014-11-08 19:27
na taip,apie varske ,ingredientuose nebuvo pamineta