Ledų tortas

Ledų tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vaniliniai ledai, 1 kilogramas
  • Saldainiai, laužyti, 1 stiklinė
  • Šokoladiniai ledai, sumaišytų su šokolado plytelėmis, 400
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Sausainiai, trupinti, 20 vienetų
  • Šokoladas, tirpintas, 1 stiklinė
  • Karamelė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ledus palikti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.

  2. Apvalią formą ar puodą iškloti plėvele. Lydytą sviestą sumaišyti su sausainių trupiniais. Iškloti paruošto indo dugną ir paslėgti. Padėkite į šaldiklį.

  3. Dėti šokoladinių ledų (sumaišytų su šokolado plytelėmis) sluoksnį, gerai suslėgti, aplieti tirpintu šokoladu, išlyginti sluoksnį ir padėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui. Tada dėti sluoksnį vanilinių ledų ir paslėgti, padėti vėl į šaldiklį. Vėl dėti šokoladinių ledų, paslėgti, aplieti šokoladu ir vėl dėti į kamerą. Išėmus, dėti paskutinį vanilinių ledų sluoksnį ir padėti 2 - 3 vanaldoms į šaldiklį.

  4. Išimti tortą, palaikyti jį 10 - 15 minučių kambario temperatūroje. Tada skleisti sluoksnį sutrupintų saldainių, išlyginti paviršių, lieti karamelės ir šokolado, vėl padėti tortą į šaldiklį kelioms valandoms sustingti.



    Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai