Lengvai padaromi purūs žagarėliai

Lengvai padaromi purūs žagarėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 350 mililitrų
  • Miltai, 600 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cukraus pudra
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušiniai išplakami su cukrumi ir kefyru.

  2. Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir suberiami į kiaušinių-kefyro plakinį.

  3. Užminkoma minkšta tešla.

  4. Tešla uždengiama ir paliekama 15-20 min. pastovėti.

  5. Stalviršis pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,3-0,5 cm storio lakštas.

  6. Supjaustoma 2-2,5 cm pločio juostelėmis.

  7. Kiekvienos juostelės viduryje padaroma nedidelė įpjova, per kurią žagarėlis perneriamas (perkišamas).

  8. Dedama į įkaitintą aliejų ir verdama iš abiejų pusių, kol žagarėliai gražiai pagelsta.

  9. Išvirę žagarėliai sudedami ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.

  10. Purūs žagarėliai sudedami į indą ir apibarstomi cukraus pudra. Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Gabrielė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
liuba
2019-03-17 17:06
Varau nusipirkti cukraus pudros,virsiu ir as
zemyna
2018-02-17 16:49
Man tesla buvo kazkokia per kieta ir reikia truputi daugiau ideti miltu nes ingridientuose buvo per mazai parasyta kad ideti miltu.reiketu kazkur miltu ideti 800g..
Lina
2018-02-17 15:29
Uzminkiau tesla pabandysiu!
Audronė vetra
2018-02-16 21:38
Katik išbandžiau ši receptą.isties
Patiko
[email protected]
2017-12-06 22:18
Zagareliai