Lengvai padaromi purūs žagarėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kefyras, 350 mililitrų
- Miltai, 600 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Cukraus pudra
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Kiaušiniai išplakami su cukrumi ir kefyru.
Persijoti miltai sumaišomi su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir suberiami į kiaušinių-kefyro plakinį.
Užminkoma minkšta tešla.
Tešla uždengiama ir paliekama 15-20 min. pastovėti.
Stalviršis pabarstomas miltais ir iškočiojamas 0,3-0,5 cm storio lakštas.
Supjaustoma 2-2,5 cm pločio juostelėmis.
Kiekvienos juostelės viduryje padaroma nedidelė įpjova, per kurią žagarėlis perneriamas (perkišamas).
Dedama į įkaitintą aliejų ir verdama iš abiejų pusių, kol žagarėliai gražiai pagelsta.
Išvirę žagarėliai sudedami ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.
Purūs žagarėliai sudedami į indą ir apibarstomi cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-02-17 16:49
Man tesla buvo kazkokia per kieta ir reikia truputi daugiau ideti miltu nes ingridientuose buvo per mazai parasyta kad ideti miltu.reiketu kazkur miltu ideti 800g..
2018-02-17 15:29
Uzminkiau tesla pabandysiu!
2018-02-16 21:38
Katik išbandžiau ši receptą.isties
Patiko
Patiko
2017-12-06 22:18
Zagareliai
2019-03-17 17:06