Lengvi kiaulienos kepsneliai

Lengvi kiaulienos kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, kepimui
  • Pipirai, juodieji
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Garstyčios, padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiauliena, mentė ar kumpis, 300 gramų
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.

Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justinas
2015-04-11 07:07
Jo, blondinėm reik ir tokio recepto... tik neparašyta kiek g druskos dėti
...o kad '#039;lengvi'#039;, tai joooo
rimas
2015-01-06 13:13
skaniau kada du kartus pamirkai kiausinyje ir dziuveseliuose
Ligita
2014-08-31 16:52
Nuostabu, puikus receptas 9/10
dale
2014-04-13 08:57
skanu
kur tas,,lengvumas,,?
2014-02-08 13:57
mesoje?