Lengvi kiaulienos kepsneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, kepimui
- Pipirai, juodieji
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Garstyčios, padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiauliena, mentė ar kumpis, 300 gramų
- Džiūvėsėliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-06 13:13
skaniau kada du kartus pamirkai kiausinyje ir dziuveseliuose
2014-08-31 16:52
Nuostabu, puikus receptas 9/10
2014-04-13 08:57
skanu
2014-02-08 13:57
mesoje?
2015-04-11 07:07
...o kad '#039;lengvi'#039;, tai joooo