Lenkiška raugintų kopūstų sriuba

Lenkiška raugintų kopūstų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, su kaulais, 300 gramų
  • Žalumynai
  • Grybai, džiovinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Kiaulienos lašiniai, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa ir grybai užpilami 1,2L vandens ir išverdami. Baigiant virti suberiami smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai sriubai. Rauginti kopūstai smulkiai supjaustomi, užpilami trupučiu vandens ir ištroškinami. Mėsos sultinys perkošiamas per sietą ir užpilamas ant kopūstų. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami, po to įberiama miltų, viskas dar pakepinama ir supilama į sriubą. Prieskoniniai žalumynai ir grybai supjaustomi siauromis juostelėmis ir taip pat suberiami į sriubą. Patiekalas valgomas su virtomis, truputį paspirgintais lašiniukais apipiltomis bulvėmis (lašiniukai supjaustomi kubeliais).

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Erikulia
2010-09-07 13:47
cool
Niam niam
labai skanu!!