Lenkiška raugintų kopūstų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, su kaulais, 300 gramų
- Žalumynai
- Grybai, džiovinti, 3 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Kiaulienos lašiniai, 50 gramų
- Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa ir grybai užpilami 1,2L vandens ir išverdami. Baigiant virti suberiami smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai sriubai. Rauginti kopūstai smulkiai supjaustomi, užpilami trupučiu vandens ir ištroškinami. Mėsos sultinys perkošiamas per sietą ir užpilamas ant kopūstų. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami, po to įberiama miltų, viskas dar pakepinama ir supilama į sriubą. Prieskoniniai žalumynai ir grybai supjaustomi siauromis juostelėmis ir taip pat suberiami į sriubą. Patiekalas valgomas su virtomis, truputį paspirgintais lašiniukais apipiltomis bulvėmis (lašiniukai supjaustomi kubeliais).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:47
Niam niam
labai skanu!!