Lenkiškai troškintos kepenėlės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jaučio kepenys, 400 gramų
- Citrinos rūgštis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, mėsos, 400 mililitrų
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Nuplautos, juostelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos keptuvėje. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama pusžiedžiais supjaustyti ir pakepinti svogūnai, sutarkuoti obuoliai ir troškinama apie 50 min.
Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai