Lenkiškai troškintos kepenėlės

Lenkiškai troškintos kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jaučio kepenys, 400 gramų
  • Citrinos rūgštis, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, mėsos, 400 mililitrų
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Nuplautos, juostelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos keptuvėje. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama pusžiedžiais supjaustyti ir pakepinti svogūnai, sutarkuoti obuoliai ir troškinama apie 50 min.

Baigiant troškinti pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai