Lęšių ir ryžių pikantiška košė

Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Morkos, 5 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lęšiai, 1 stiklinė
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Druska
  • Jalapenai, (nebūtina), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pirštus galima nusikramtyti!

Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.

Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2015-09-22 19:08
Labai skani. Tik as pakeiciau jelopena kukuruzais ir dadejau sauksteli medaus ir sviesto. Super.
alina
2015-08-11 11:06
O pirstus galima nusikramtyti del prarasto laiko ir pinigu.
Toma
2013-11-11 18:02
skanu
Aiga
2012-01-27 01:06
Laabai skanu as tik nedejau nei jepanelu nei agurkeliu. Pakepinau svoguna su morkom, sudejau nevirtus ryzius ir lesius, uzpyliau verdanciu vandeniu ir paviriau ant silpnos ugnies ~ 20min, + pipirai druska ir citrinos sultys. Nem nem
Justina
2012-01-08 16:18
Labai skanu ir labai labai sotu.