Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Česnakas, 4 skiltelės
- Morkos, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lęšiai, 1 stiklinė
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Druska
- Jalapenai, (nebūtina), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pirštus galima nusikramtyti!
Jei nemėgstate aštriai, galite Jalapeno pipirus keisti raugintais agurkėliais.
Užvirinti vandenį, įberti druskos, įpilti aliejaus, supilti lęšius su ryžiais. Išvirus galite palikti išbrinkti.
Supjaustyti smulkiai svogūną, sutarkuoti stambiai morkas ir kepti ant aliejaus. Kai aliejaus lieka vos vos dar paskrudinti morkytes ir svogūną, suberkita pjaustytus jalapenus, česnaką, prieskonius. Į morkas supilkite kruopas ir kartu ant ugnies patroškinkite.
Viskas! Galima pasidaryti ir garnyrą iš cukinijos, češnako, ciberžolės, baziliko. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-11 11:06
O pirstus galima nusikramtyti del prarasto laiko ir pinigu.
2013-11-11 18:02
skanu
2012-01-27 01:06
Laabai skanu as tik nedejau nei jepanelu nei agurkeliu. Pakepinau svoguna su morkom, sudejau nevirtus ryzius ir lesius, uzpyliau verdanciu vandeniu ir paviriau ant silpnos ugnies ~ 20min, + pipirai druska ir citrinos sultys. Nem nem
2012-01-08 16:18
Labai skanu ir labai labai sotu.
2015-09-22 19:08