Lęšių keri

Lęšių keri
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lęšiai, 200 gramų
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Cinamonas
  • Imbieras, geltonasis, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Išmirkyti lęšiai užpilami puse litro šalto vandens, suberiamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir išverdama. Kitas svogūnas taip pat supjaustomas ir truputį pakepinamas. Česnako skiltelė sutrinama ir 2—3 min. pakepinama su gvazdikėliais ir cinamonu. Vandenyje išleisti imbiero milteliai 3—4 min. pavirinami ant mažos ugnies. Tuomet visi prieskoniai sumaišomi su pomidorų padažu ir virtais lęšiais. Patiekalas gali būti tirštesnis arba skystesnis — žiūrint, kiek įpilama skysčio.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vi
2010-05-29 17:17
su chapati,indiska duona
liu
2010-04-19 14:07
as tai is lesiu sriuba verdu...
:)
2010-04-18 22:27
keri
Rūta
2009-12-23 14:45
Su kuo jis valgomas?