Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais

Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, (jautiena arba kiauliena), 500 gramų
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pupelės, konservuotos (galima naudoti ir žirnius), 1 skardinė
  • Moliūgai, 200 gramų
  • Petražolės, kapotos, 1 saujelė
  • Pipirai, juodieji
  • Prieskoniai, "Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aliejus
  • Česnakas, tarkuotas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.

  2. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

  3. Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Maja
» Rašyti komentarą
» Komentarai