Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, (jautiena arba kiauliena), 500 gramų
- Bulvės, 6 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Pupelės, konservuotos (galima naudoti ir žirnius), 1 skardinė
- Moliūgai, 200 gramų
- Petražolės, kapotos, 1 saujelė
- Pipirai, juodieji
- Prieskoniai, "Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus
- Česnakas, tarkuotas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai