Lietiniai blynai su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos, cukraus ir aguonų užmaišykite tešlą.
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi (arba sviestu, bet labai nedaug).
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus tešlos ir paskirstykite po visą keptuvės plotį. Kepkite kiekvieną blyno pusę apie 40 sekundžių. Pirmą blyną kepsite gal šiek tiek ilgiau.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-07-10 14:55
butinas alyvuogiu aliejus netinka obelu???
2019-03-05 11:41