Lietiniai blynai su aguonomis

Lietiniai blynai su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, kiaušinių, pieno, alyvuogių aliejaus bei šiek tiek druskos, cukraus ir aguonų užmaišykite tešlą.
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi (arba sviestu, bet labai nedaug).
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus tešlos ir paskirstykite po visą keptuvės plotį. Kepkite kiekvieną blyno pusę apie 40 sekundžių. Pirmą blyną kepsite gal šiek tiek ilgiau.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
alina ki
2019-03-05 11:41
niekada nesu dejusi aguonu i lietinius, puikiai tiko! siek tiek daugiau pyliau pieno, nes tesla gavosi tirstoka, bet tikrai skanus blynai uzgavenems gavosi
perla
2013-07-10 14:55
butinas alyvuogiu aliejus netinka obelu???