Lietiniai blynai su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Kepimo milteliai
- Druska
- Cukrus, 75 gramai
- Džiūvėsėliai
- Citrinos, žievelė, tarkuota
- Taukai (kiaulių), kepimui
Gaminimo instrukcija:
Inde kiaušinių trynius ištrinkite su prieskoniais, supilkite pieną. Išmaišykite, suberkite miltus, gerai išplakite ir galiausiai sudėkite išplaktus baltymus. Viską atsargiai išmaišykite. Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite juostelėmis.
Masę šaukštu pilkite į keptuvę su įkaitintais riebalais (suformuokite apvalų lakštą). Truputį apkepus, vienodais tarpais išdėliokite paruoštus obuolius, apibarstykite trintais pyrago džiūvėsėliais.
Atsargiai apverskite ir kepkite kitą pusę, pridėjus dar kiek riebalų, kol gražiai pagels. Karštus lietinius dėkite į šiltas lėkštes ir, apibarščius cukrumi, tuoj pat tiekite.
Miltinis patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai