Lietiniai blynai su vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, pavoliojimui, 1 vienetas
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, įdarui
- Kvietiniai miltai
- Aliejus, kepimui
- Paprika, įdarui, 150 gramų
- Vištienos filė, virta, įdarui, 100 gramų
- Druska, įdarui
- Kvapieji pipirai, įdarui
- Džiūvėsėliai, pavoliojimui, 100 gramų
- Kiaušiniai, pavoliojimui, 2 vienetai
- Svogūnai, įdarui, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai sulankstyti). Paprikas pasmulkiname, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai