Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, blyneliams
- Kiaušiniai, blyneliams
- Pienas, blyneliams
Gaminimo instrukcija:
Reikės išsikepti lietinius blynelius.
Įdarui:
pusė kopūsto galvos,
kiaušinio virto,
prieskonių (pipirų, druskos, vegetos)
1) Kopūstą supjaustome ir kokį porą minučių tik ne daugiau, kad būtų lengviau kepti paverdame.
2) Tada kopūstus kepam ant sviesto, beriam prieskonių ir laukiam kol iškeps.
3) Supjaustytą virtą kiaušinį suberiam į kopūstus neilgai pakepame ir viskas.
4) Įdarą suvyniojame į lietinius blynelius ir valgome su grietinės padažu (grietinė, sviestas).
5) Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-23 14:01
Aha aš irgi visur Vegetą pyliau kol negimė alergiški vaikai. Dabar liūdna kai kur nuėjus visi patiekalai to paties skonio (vegetos) būna.
2013-09-17 12:21
močiutė juk ne visi turi laiko o gal net ir noro maltis dziovintis ir kitaip gamintis prieskonius kai uz ~5lt gali nusipirkti jau gatavai.
2010-07-17 12:48
Viskas būtų gerai..., bet kam Vegetos? Kodėl be šio chemijos mišinio, kuris labai kenksmingas , žmonės nebesugeba apsieiti ? Aš , nematydama išeities , renku pati iš savo daržo , iš parduotuvių petražolių , saliero, morkų šaknis, įvairius pipirus ir pati malu - darausi įvairių prieskonių.
2010-07-16 14:22
FU!!!
2016-02-13 09:07