Lietiniai su dešrele ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Dešrelės, pieniškos , 10 vienetų
- Sūris, fermentinis , 100 gramų
- Padažas, pomidorų, 5 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Pienas, 2 stiklinės
- Miltai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
2016-02-16 11:06