Lietiniai su dešrele ir sūriu

Lietiniai su dešrele ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešrelės, pieniškos , 10 vienetų
  • Sūris, fermentinis , 100 gramų
  • Padažas, pomidorų, 5 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
Blyneliams:
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
    Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.

  2. Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.

  3. Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
    Valgome su pikantišku padažu.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku