Lietiniai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Įdarui papildomai reikės: 125 g virtų grybų, pusė svogūno, pusė šaukšto sviesto arba aliejaus, pusė šaukšto džiūvėsėlių, truputis druskos ir pipirų.
Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, aliejumi pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami vienas—du lietiniai, kurie patepami po 1—2 šaukštus įdaro. Lietiniai susukami voleliais ir pakepinami aliejuje.
Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų Ir baigiama kepti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-19 12:44
Kas per be kiausiniui
2010-01-04 19:08
nei pieno nei kiausinio??? hmmm
2009-01-22 19:41
o pieno ne pamirsot?
2017-01-16 16:43