Lietiniai su grybais

Lietiniai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įdarui papildomai reikės: 125 g virtų grybų, pusė svogūno, pusė šaukšto sviesto arba aliejaus, pusė šaukšto džiūvėsėlių, truputis druskos ir pipirų.

Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, aliejumi pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami vienas—du lietiniai, kurie patepami po 1—2 šaukštus įdaro. Lietiniai susukami voleliais ir pakepinami aliejuje.

Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų Ir baigiama kepti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zina
2017-01-16 16:43
Neitu ikasti tokiu blynu ☺
Nugdasujs
2016-08-19 12:44
Kas per be kiausiniui
simulia
2010-01-04 19:08
nei pieno nei kiausinio??? hmmm
as
2009-01-22 19:41
o pieno ne pamirsot?