Lietiniai su kumpiu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 90 gramų
- Krapai, 50 gramų
- Petražolės, 50 gramų
- Kalendra, 50 gramų
- Svogūnų laiškai, smulkiai pjaustyti, 50 gramų
- Grietinė, 30%, 20 gramų
- Dižono garstyčios
- Kumpis, plonai pjaustytas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-23 17:46