Lietiniai su maskarponės sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Persikai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Cukrus
- Pienas, 300 mililitrų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Sūris, maskarponė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-17 08:19