Lietiniai su maskarponės sūriu

Lietiniai su maskarponės sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Persikai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Cukrus
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Sūris, maskarponė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.

  2. Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
    Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
    Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Svetlana
2015-10-17 08:19
Labaj skanus blineliaj.