Lietiniai su rūkyta lašiša

Lietiniai su rūkyta lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašiša, rūkyta, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Krapai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kaparėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys
  • Citrinos žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obelių aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Grietinėlę sumaišyti su trintu česnaku, kaparėliais, smulkintais krapais, citrinų sultimis ir tarkuota žievele, druska bei pipirais.

  2. Lašišą supjaustyti juostelėmis.

  3. Ant kiekvieno lietinio dėti lašišos juosteles, po du šaukštus paruoštos grietinėlės ir susukti ritinėlius.

  4. Lietinius dėti į įkaitintą keptvę su aliejumi ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes.





    Šaltinis: Žurnalas "Prie kavos" (Nr. 46)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Bl..........
2014-05-05 14:21
Būtinai naudokit obelių aliejų, nes jokie kitokie netinka... nei saulėgrąžų, nei rapsų, nei alyvuogių, nei sėmenų. Žodžiu jokie. Tik obelių. Tai toks produktas, niekam nežinomas, labai retas ir vertingas. Tegyvuoja obeliai. Obeliai yra jėga.............
Kam čia galvoj negerai su tom bukom reklamom?