Lietiniai su rūkyta lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašiša, rūkyta, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Krapai, 2 valgomieji šaukštai
- Kaparėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys
- Citrinos žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
- Obelių aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Grietinėlę sumaišyti su trintu česnaku, kaparėliais, smulkintais krapais, citrinų sultimis ir tarkuota žievele, druska bei pipirais.
Lašišą supjaustyti juostelėmis.
Ant kiekvieno lietinio dėti lašišos juosteles, po du šaukštus paruoštos grietinėlės ir susukti ritinėlius.
Lietinius dėti į įkaitintą keptvę su aliejumi ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes.
Šaltinis: Žurnalas "Prie kavos" (Nr. 46)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-05 14:21
Kam čia galvoj negerai su tom bukom reklamom?