Lietiniai su silkės įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 200 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Riebalai
- Silkė, file, 350 gramų
- Kiaušiniai, virti, 1 vienetas
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Pipirai, kvapnieji
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai