Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Špinatai, 1 pundelis
- Sūris, pelėsinis, 100 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 1 riekė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai