Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu

Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Špinatai, 1 pundelis
  • Sūris, pelėsinis, 100 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 1 riekė
Gaminimo instrukcija:

Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai