Lietiniai su varške

Lietiniai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanilinis cukrus, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Varškė, įdarui, 500 gramų
  • Kiaušiniai, įdarui, 2 vienetai
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, įdarui, 2 vienetai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant lietiniai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktorija
2017-04-12 23:04
Pagaliau atradau nuostabaus skonio receptą. Labai, labai skanūs blynai
aivaras
2017-02-07 16:59
Ziauriai skanu as net pirstus apsilaiziau
rasa
2016-11-15 10:19
tikrai vykes receptas
Paulius rusinas
2016-01-02 18:35
Labai skanai buvo ir dekoju tam zmogui kuris tai parase ir isunte i interneta
Tigra
2015-10-02 17:44
Labai jau skaniai atrodo, net seilės nutyso.