Lietiniai su vištienos įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 1.2 stiklinės
- Pienas, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vištiena, virta, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
» Rašyti komentarą