Lietinių pyragas

Lietinių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra
Įdarui:
  • Varškė, 300 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 200 gramų
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Iškepkite lietinius blynus iš tešlai skirtų komponentų.

  2. Kol blynai aušta, paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės.

  3. Kiekviena blyną aptepkite varškės mase ir susukite į ritinį.

  4. Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu.

  5. Kepkite apie 30 min. kepkite 180 °C temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.

    Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai