Lietinių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra
- Varškė, 300 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Iškepkite lietinius blynus iš tešlai skirtų komponentų.
Kol blynai aušta, paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės.
Kiekviena blyną aptepkite varškės mase ir susukite į ritinį.
Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite apie 30 min. kepkite 180 °C temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai