Lietinių tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 250 gramų
- Jogurtas, 150 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Vaisiai, ar uogos
- Pienas, 400 mililitrų
- Miltai, 160 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sviestas, 10 gramų
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės vandens. Kaitinkite garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinkite.
Į dubenį supilkite jogurtą, grietinėlę, cukrų, ištirpintą želatiną ir viską gerai išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą, kol iškepsite lietinius.
Į miltus plakant supilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite ir kepkite lietinius keptuvėje su trupučiu sviesto.
Lietinius pertepkite kremu. Taip pat aptepkite viršų ir puoškite vaisiais ar uogomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai