Lietuviška kopūstienė

Lietuviška kopūstienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 3 litrai
  • Grybai, džiovinti, 5 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Rauginti kopūstai, 200 gramų
  • Kopūstai, 200 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Druska
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Mėsa, rūkyta, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsą, nuskustą morką, petražolę ir mirkytus, pjaustytus grybus užpilti vandeniu, įmesti lauro lapelį ir pipirus. Pavirinti. Sudėti raugintus bei šviežius supjaustytus kopūstus, šaukštą taukų.
Kai kopūstai pakankamai suminkštės, sudėti pakepintą riebaluose sukapotą svogūną, išmaišytą su pomidorų tyrele, valandėlę patroškinti.

Pagal skonį pasūdyti. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gintas
2016-01-09 10:02
Negadinkit lietuvisku patiekalu pomidoru padazais ! Arba nevadinkit tokiu patiekalu Lietuviskais
to Linksmute
2015-11-18 00:57
As niekad nezaidziu su tais putu graibaliojimais. Palieku mesa ramiai uzvirti ir vos tik truputi nuverda, nupilu visa ta apsiputojusi vandeni ir uzpilu svariu. Pats geriausias budas
receptas
2015-07-20 08:46
O mes dar verdant itrupinam pomidoro ir tomato dedant ir labai skanu
pomidorai i kopustiene nededami
2013-09-19 15:59
cia jau naujoviskas receptas.man nepatiko
Editukas
2010-08-24 18:25
Dieve jau taip skanu. Dabar valgau sita geri. asiduodu: