Lietuviška kopūstienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 3 litrai
- Grybai, džiovinti, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Rauginti kopūstai, 200 gramų
- Kopūstai, 200 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Druska
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Mėsa, rūkyta, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mėsą, nuskustą morką, petražolę ir mirkytus, pjaustytus grybus užpilti vandeniu, įmesti lauro lapelį ir pipirus. Pavirinti. Sudėti raugintus bei šviežius supjaustytus kopūstus, šaukštą taukų.
Kai kopūstai pakankamai suminkštės, sudėti pakepintą riebaluose sukapotą svogūną, išmaišytą su pomidorų tyrele, valandėlę patroškinti.
Pagal skonį pasūdyti. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-18 00:57
As niekad nezaidziu su tais putu graibaliojimais. Palieku mesa ramiai uzvirti ir vos tik truputi nuverda, nupilu visa ta apsiputojusi vandeni ir uzpilu svariu. Pats geriausias budas
2015-07-20 08:46
O mes dar verdant itrupinam pomidoro ir tomato dedant ir labai skanu
2013-09-19 15:59
cia jau naujoviskas receptas.man nepatiko
2010-08-24 18:25
Dieve jau taip skanu. Dabar valgau sita geri. asiduodu:
2016-01-09 10:02