Lietuviški šaltibarščiai

Lietuviški šaltibarščiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, riebesnis, 6 stiklinės
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Burokėliai, jauni, su lapais, 300 gramų
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
  • Ridikai, 2 vienetai
  • Druska
  • Cukrus
  • Citrinos rūgštis, ar actas
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zer.
2022-08-17 05:08
Kur krapai?kur agurkai???ir svogunu laiskai???
viktorija
2018-04-04 10:31
man šaltibašciai patinka
liz
2013-08-01 15:22
Jokiu marinotu burokieliu !!! TIK isvirtas burokielis, pagrindas kefiras ar rugpienis , gretine, kartais ned reikia balansot - ar dadiet cukraus , gero kefiro, gretines. AR pastebejot kad labai viskas priklaiso nuo geru produktu. Skisti saltibasciai - tai ne visai teisinga... tirstumas ir aromatas labai reikalingi tokiam patiekalui ! krapai, kiausinis, agurkas, z. svogunai - butini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRIUBA turi gerai ir skanei kviepet ... /atleiskit uz klaidas/nedarykit pornog...
Deive
2011-06-04 11:17
seip truksta krapu ir svogunu laisku... ridikeliu nededu...
Alina
2011-03-31 21:01
reikia...skaniau bus