Lietuviškos kopūstų salotos

Lietuviškos kopūstų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Morkos, nedidelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Saulėgrąžų aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:

Kopūstus, morką, svogūną sutarkuoti stambia tarka. Česnako skilteles susmulkinti. Viską išmaišyti su aliejumi, actu, cukrumi ir žiupsneliu druskos (ragaukite, kiek kam skmaniau).

Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai