Liežuvio salotos

Liežuvio salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio liežuvis, virtas, 200 gramų
  • Bulvės, virtos, 300 gramų
  • Morkos, virtos, 200 gramų
  • Obuoliai, 200 gramų
  • Majonezas, 1.5 stiklinės
  • Actas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai