Liežuvio užkandėlė su majonezu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, (liežuvis), 1 vienetas
- Lauro lapai, 2 vienetai
- Pipirai
- Druska
- Majonezas, VILNIUS
- Česnakas, 2 skiltelės
- Žirneliai, Konservuoti
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai