Liežuvio užkandėlė su majonezu

Liežuvio užkandėlė su majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, (liežuvis), 1 vienetas
  • Lauro lapai, 2 vienetai
  • Pipirai
  • Druska
  • Majonezas, VILNIUS
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Žirneliai, Konservuoti
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.

  2. Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai