Liežuvis su grybais

Liežuvis su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio liežuvis, arba kiaulės, virtas, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Grybai, 300 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai
  • Obelių aliejus
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus pakepinti aliejuje kartu su grybais, įpilti grietinėlės, sudėti sutarkuotą morką, pagardinti druska bei pipirais. Į kepimo skardą dėti virtą liežuvį, užpilti padažą ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių.

Bajorų virtuvėje buvo populiaru naudot mėsos subproduktus, derinti mėsą su grybais. Sotūs patiekalai buvo tarsi bajoriškosios virtuvės vizitinė kortelė.


Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai