Liulia - Kebab
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, kumpis, 1 kilogramas
- Kiauliena, sprandinė, 1 kilogramas
- Druska
- Pipirai
- Pienas, 100 mililitrų
- Provanso žolelės
- Svogūnai, 7 galvos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10 min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą tuo geriau jus laikysies ant iešmu kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebebus ir kepame ant žarijų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai