Lukos želė tortas

Lukos želė tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želė, pakeliais, 3 vienetai
  • Grietinė, kremui, 500 gramų
  • Vanilinis cukrus, kremui, 100 gramų
  • Želatina, kremui, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Cukrus, kremui, 1 stiklinė
  • Vaisiai, papuošimui
  • Juodasis šokoladas, papuošimui, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.

Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]

» Rašyti komentarą
» Komentarai