Lukštuko čili sriubkošė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Faršas, 500 gramų
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Pupelės, raudonos, 410 gramų
- Pomidorai, be odos, 1 skardinė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, bazilikas, rozmarinas , 1 žiupsnelis
- Vanduo, 400 mililitrų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Svogūną supjaustome (smulkiau ar stambiau) ir apkepame įkaitintame aliejuje. Ant apkeptų svogūnų dedame mėsos faršą, pabarstome druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, sudedame smulkiai pjaustytą čili pipirą ir viską kepame 10 - 15 minučių.
Į puodą įpilame 250 ml vandens. Vandeniui užvirus, pirmiausia supilame pomidorus (pertrintus iki vientisos masės). Tada į puodą pilame pupeles (su visu skysčiu) ir sudedame visą keptuvės turinį. Verdame 10 -15 minučių ir pagardiname druska bei pipirais.
Rekomenduojama pateikti karštą, apibarstyti tarkuotu sūriu ir valgyti su česnakine bugete.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-21 17:57