Lynas, keptas ant grotelių

Lynas, keptas ant grotelių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lynas, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą