Lynas, keptas ant grotelių
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lynas, 1 kilogramas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai