Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lynas, 1 kilogramas
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Mairūnas
- Muskatas
Gaminimo instrukcija:
Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai