Lynas, keptas su džiūvėsėliais

Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lynas, 1 kilogramas
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Mairūnas
  • Muskatas
Gaminimo instrukcija:

Lynas išvalomas, perpjaunamas išilgai pusiau, išimami kaulai, nukerpama uodega ir pelekai. Supjaustytas, apibarstytas maltais prieskoniais ir miltais, lynas kepamas aliejuje. Daržovės supjaustomos, pakepinamos ir troškinamos, kol suminkštėja. Į jas sudedama žuvis, supilama grietinė, suberiami prieskoniai. Dar truputį viskas patroškinama ir tiekiama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai