Lynas su raugintais kopūstais

Lynas su raugintais kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lynas, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, džiovinti, 50 gramų
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Rauginti kopūstai, 700 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai
Gaminimo instrukcija:

Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai