Lynas su raugintais kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lynas, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, džiovinti, 50 gramų
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Rauginti kopūstai, 700 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai
- Kmynai
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai