Lynas, troškintas su kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lynas, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai, malti, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Kopūstai, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Spanguolės, ar serbentų sultys, 50 gramų
- Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas maltais pipirais su druska, apvoliojamas miltais ir apkepinamas aliejuje. Kopūstai supjaustomi ir nuplikomi verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamos sultys, suberiamas cukrus. Viskas troškinama uždengtame inde. Baigiant troškinti sudedami lyno gabalai ir dar pusę valandos troškinama.
Lynas tiekiamas pusdubenyje kartu su troškintais kopūstais. Atskirai galima duoti virtų bulvių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai