Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai, 400 gramų
- Vyšniniai pomidorai, 200 gramų
- Gražgarstės, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
- Graikiniai riešutai, 30 gramų
- Parmezano sūris, 30 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai