Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu

Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Druska
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Sūris, maskarponės, 100 gramų
  • Sūris, FETA, 200 gramų
  • Makaronai, 300 gramų
  • Prieskoniai
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti makaronus.

  2. Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu. Nulupti jų odelę, supjaustyti ir dėti į keptuvę. Šiek tiek patroškinti su trupučiu aliejaus. Įspausti česnaką ir dar šiek tiek patroškinti. Sudėti maskarponės sūrį ir palikti troškintis ant mažos ugnies. Į maskarponės sūrio ir pomidorų masę sudėti išvirtus makaronus. Viską išmaišyti ir sudėti į stiklinį indą. Makaronus apibarstome susmulkintu fetos sūriu ir šauname į orkaitę. Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 15-20 min.

  3. Patiekiame apibarstytus petražolėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai