Makaronai su rūkyta mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Aliejus
- Svogūnai, 4 vienetai
- Morkos, 400 gramų
- Saliamis, 200 gramų
- Kečupas, 125 mililitrai
- Paprika, maltos
- Česnakas, laiškiniai, smulkinti, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai