Makaronai su rūkyta mėsa

Makaronai su rūkyta mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Aliejus
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Morkos, 400 gramų
  • Saliamis, 200 gramų
  • Kečupas, 125 mililitrai
  • Paprika, maltos
  • Česnakas, laiškiniai, smulkinti, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai