Makaronai su sardelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Makaronai vamzdeliai, 600 gramų
- Sardelės, apytikriai, 8 vienetai
- Fermentinis sūris, tarkuoto, 150 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 50 mililitrų
- Aliejus, 10 mililitrų
- Druska
- Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
» Rašyti komentarą