Makaronai su sardelėmis

Makaronai su sardelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Makaronai vamzdeliai, 600 gramų
  • Sardelės, apytikriai, 8 vienetai
  • Fermentinis sūris, tarkuoto, 150 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Aliejus, 10 mililitrų
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.

  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.

  3. Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.

  4. Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Andrėja
» Rašyti komentarą