Makaronai su šparagais

Makaronai su šparagais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Lakštiniai makaronai, 8 vienetai
  • Šparagai, daigai, 500 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Česnakas, laiškai, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai, smulkinti, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Česnakas, laiškai, 1 skiltelė
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvapieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Lašiša, rūkyta, plonai supjaustyta, 170 gramų
  • Česnakas, laiškai, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:

1. Dideliame puode užvirkite 3 litrus vandens;sudėkite druską ir lazanjos lakštus. Virkite makaronus 10-12 minučių arba kol makaronai bus beveik minkšti.
2. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Jei reikia, sutrumpinkite šparagus iki 12-13 cm. Sudėkite šparagus į verdančius makaronus; virkite dar 3 minutes. Nusunkite; perplaukite šaltu vandeniu. Vėl nusunkite ir nusausinkite makaronus popieriniais rankšluosčiais.
3. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite varškę, susmulkintus česnako laiškus, pieną, krapus, česnaką, citrinos sultis ir pipirus.
4. Ant kiekvieno lazanja lakšto vieno sluoksniu paskirstykite 2 šaukštus varškės mišinio. Lašišą padalinkite tarp visų makaronų, suformuodami iš jos vienodą sluoksnį ant kiekvieno lakšto.
5. Ant kiekvieno lakšto vienos pusės sudėkite po tris šparagus, palikdami išsikišusias viršūnėles. Suvyniokite. Jei norite, suriškite šviežiu česnako laišku.

» Rašyti komentarą
» Komentarai