Makaronai su tunu ir baklažanais

Makaronai su tunu ir baklažanais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Sviestas, 50 gramų
  • Baltieji pipirai
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Svogūnai, laiškai, 70 gramų
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Spageti, 150 gramų
  • Tunas, skardinėse savose sultyse, 2 vienetai
  • Baklažanai, nedidelis, 0.5 vieneto
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame. Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame, svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ivona
2010-05-27 11:26